Het BNR bestuur

Een netwerk waar diverse aspecten een belangrijke rol spelen zoals zakelijke normen en waarden, herkenning en erkenning, business en “last but not least”: plezier en gezelligheid!

BNR is een netwerk van ondernemers die niet meer in de beginfase van het ondernemerschap verkeren. Een netwerk voor ondernemers waarin we successen en tegenslagen met elkaar bespreken en er lering uit trekken. Maar BNR is ook een netwerk waarbij het geen taboe is dat we graag zaken met elkaar willen doen, elkanders prospect kunnen zijn. Waar kennisoverdracht plaatsvindt en waar nieuwe ontwikkelingen besproken worden. Welkom bij Business Netwerk Rotterdam, een netwerk dat werkt en waar men doet wat men zegt.

Peter Bex

Voorzitter

Als voorzitter van deze businessclub heb ik als doel gesteld om de leden elkaar te laten helpen de uitdagingen van deze turbulente tijd het hoofd te bieden. Disruptieve ontwikkelingen in alle bedrijfstakken zorgen ervoor dat een ondernemer veel sneller moet kunnen veranderen en meebewegen. De enorme ervaring en kennis binnen onze club geeft haar leden de mogelijkheid om hiervoor klaar te zijn op het juiste moment. Daarnaast is het ook een club waar we heel veel leuke evenementen hebben, waar de opkomst altijd groot is en men elkaar heel goed leert kennen en waarderen.

Arne van der Ent

Penningmeester

*

Peter Kooijman

Secretaris

*