Het BNR bestuur

Een netwerk waar diverse aspecten een belangrijke rol spelen zoals zakelijke normen en waarden, herkenning en erkenning, business en “last but not least”: plezier en gezelligheid!

BNR is een netwerk van ondernemers die niet meer in de beginfase van het ondernemerschap verkeren. Een netwerk voor ondernemers waarin we successen en tegenslagen met elkaar bespreken en er lering uit trekken. Maar BNR is ook een netwerk waarbij het geen taboe is dat we graag zaken met elkaar willen doen, elkanders prospect kunnen zijn. Waar kennisoverdracht plaatsvindt en waar nieuwe ontwikkelingen besproken worden. Welkom bij Business Netwerk Rotterdam, een netwerk dat werkt en waar men doet wat men zegt.

Marcel de Keizer

Voorzitter

Als voorzitter van deze businessclub heb ik als doel gesteld om de leden elkaar te laten helpen de uitdagingen van deze turbulente tijd het hoofd te bieden. Disruptieve ontwikkelingen in alle bedrijfstakken zorgen ervoor dat een ondernemer veel sneller moet kunnen veranderen en meebewegen. De enorme ervaring en kennis binnen onze club geeft haar leden de mogelijkheid om hiervoor klaar te zijn op het juiste moment. Daarnaast is het ook een club waar we heel veel leuke evenementen hebben, waar de opkomst altijd groot is en men elkaar heel goed leert kennen en waarderen.

Bjorn Lomeijer

Penningmeester

Björn Lomeijer RA RV Beëdigd Makelaar en Taxateur in Bedrijfsbelangen is vennoot bij de Steens & Partners Groep (100+ accountancy en consultancy medewerkers) welke onderneming ruim 65 jaar garant staat voor een brede en veelzijdige dienstverlening met de focus op familiebedrijven. Björn is één van de weinige deskundigen in Nederland met de hoogst mogelijke kwalificatie op fusie- en overnamegebied, namelijk de postdoctorale universitaire opleiding RSM - Erasmus Universiteit tot Register Valuator en Beëdigd Makelaar en Taxateur in Bedrijfsbelangen. Bjorn vindt persoonlijke betrokkenheid belangrijk binnen BNR. De bereidheid van de leden om proactief te zijn vóór de medeleden. Namelijk dat een lid van BNR op ieder moment dat hij /zij of een lid uit zijn eigen netwerk zaken doet, hij een ander BNR-lid serieus in overweging (laat) nemen.

Martine van Noort

Secretariaat

Mijn jarenlange ervaring in het communicatie vak geeft nog steeds voldoende uitdaging om door te gaan waar anderen afhaken. Vannoort Creatieve Communicatie beschikt over een groot netwerk in het Rotterdamse. Mijn “helicopter view” en het organiseren van evenementen plus het verbinden van mensen, zijn mijn sterke punten. Samenspel is belangrijk en dat is precies wat ik binnen BNR voorsta. De kerntaak van BNR is, naast het in stand houden en uitbreiden van het eigen netwerk, openstaan voor innovatie, doen wat je zegt. Hierdoor leggen alle leden voortdurend nieuwe en waardevolle contacten. Vannoort boekt opvallende resultaten door elke opdracht met de juiste toon en op het gepaste moment, net even anders te doen. Ik ervaar het als een voorrecht om samen met Marcel en Björn structuur te mogen geven aan BNR en iedere keer net dat andere te realiseren. Waardoor u als lid van BNR blij wordt.